1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران

1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران

1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران

همسرانی که مشاجره دارند باید به مطلب 1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران توجه ویژه ای داشته باشند. این مطلب درباره پیامدهای پرخاشگری است.

شاید برخی بگویند من این قدر دیوانه نیستم که چنین کاری کنم که نیاز به هشدار داشته باشم ولی ظاهرا نه به دلیل دیوانگی بلکه به دلیل ساده لوحانه نگاه کردن برخی افراد به پرخاشگری است که تصور می کنند این شتری نیست که در خانه آنها بخوابد!

دیده اید برخی می گویند: ما دوتا عاشقیم همه مشکلات را با هم حل می کنیم چه دلیلی برای پرخاشگری وجود دارد(از آن جمله های بی عقلی!)

بخصوص این بچه های کم سن.

موضوع پرخاشگری نیست!

موضوع حواشی پرخاشگری است.

دخالت خانواده های همسران

در بحث 1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران باید به پیامدهای پرخاشگری توجه کرد.

مهمترین هشدار این است که در صورتی که پرخاشگری کنترل نشود امکان وقوع حوادثی وجود دارد که ممکن است پیامدهای حقوقی سنگینی داشته باشد.

زوجی به دنبال عصبیت، حین رانندگی از کوره در می روند، تنش فیزیکی بین آنها اتفاق می افتد و کار یکی به دلیل این درگیری فیزیکی یا تصادف به بیمارستان می کشد.

حالا چه بخواهند و نخواهند پای خانواده ها به صحنه باز می شود و در اینجا هر خانواده ای از فرزند خودش دفاع می کند.

کافی است دو تا فحش به داماد خانواده نثار شود.

حال پس از مدتی همسران می خواهند به زندگی شان ادامه دهند ولی برای هم خط و نشان می کشند و تهدید می کنند و یا شرط می گذارند!

اگر می خواهی ادامه دهیم، هیچ وقت پدرتو نمی بینی؛ چون به من توهین کرد…

برادرتو نمی بینی…. چون به مادر من فحش داد…

به عنوان مشاور زوج درمانگر می گویم که در اینجا هیچ امکان برقراری یک زندگی رضایت بخشی وجود ندارد.

توصیه زوج درمانگر

در پایان بحث 1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران و به عنوان جمع بندی، نکته های زیر را مهم می دانم و انتظار دارم همسران و خانواده ها، به این نکته ها توجه کنند:

  • از خانواده ها تقاضا می کنم به هیچ وجه و با هر نیتی که دارند در زندگی خصوصی فرزند خود دخالت نکنند.

حتی اگر معتقدند تجربه شان کم است و قصدمان دخالت نیست بلکه می خواهیم آگاهشان کنیم؛ شما را جان هر که دوست دارید، این کار را نکنید.

  • اگر بچه های شما خودشان تماس می گیرند و شما را در جریان بحران شان می گذارند، شما بگویید ما را دخالت ندهید لطفا یک شخص غریبه مثل مشاور و روانشناس را انتخاب کنید.

این را از این جهت می گویم که بعدها اگر حرفی بزنید، کاری بکنید که سوءبرداشت شود یا کسی از واکنش شما شاکی بشود و مداخله تلقی کند، شما مقصر می شوید و آدم بده ی این زندگی خواهید شد.

  • همسران باید از واکنش های لجبازانه ی یکدیگر خودداری کنند و همدیگر را تحریک به دعوا نکنند. این مهارت فردی شماست.
  • همسران در صورتی که آستانه تحمل پایینی دارند حتما زیر نظر مشاور و زوج درمانگر کار کنند تا از بروز بحران در رابطه، جلوگیری شود.

خدمات مرکز مشاوره خانواده

پس از مطلب 1هشدار مهم زوج درمانگر به همسران باید بخواهیم از همسران که پیش از بحرانی شدن روابط شان حتما به مشاور خانواده مراجعه کنند.

مشاوره خانواده گرایشی از مشاوره است که شامل روابط همسران(زوج درمانی)، مشاوره روابط اعضای خانواده مثل روابط پدر و فرزند، مادر و فرزند، فرزندان با یکدیگر و اطرافیان می شود.

مشاوره های طلاق و ازدواج هم در همین طبقه بندی قرار می گیرد.

ممکن است در ادامه کار زوج درمانی ، نیاز به اجرای آزمونهای شخصیت یا سایر آزمونهای تشخیصی باشد که مشاور زوج درمانگر به شما اعلام خواهد کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *