4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران

4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران

4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران

در این مطلب قصد داریم به 4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران بپردازیم. در تمام زندگی های مشترک بالاخره از جایی و نقطه ای بحث و تنش پیش می آید و حالا مهارتها و ویژگیهای مثبت و منفی آدمها در مدیریت بحث ها خودش را نشان می دهد.

گاهی یک ویژگی شخصیتی می تواند گره ای از یک مشکل باز کند و گاهی برعکس، بر مشکلات بیفزاید.

همسران پیش از مراجعه به مشاور و روانشناس برای حل و فصل مشکلات ارتباطی خودشان باید چند نکته را بدانند تا بتوانند از مراجعه به مشاور زوج درمانگر بهترین نتیجه را کسب کنند.

تو مریض هستی!

در بحث 4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران به نکته اول می پردازیم و آن اینکه حتی اگر می دانند همسرشان به داروهای روانپزشکی نیاز دارد اما از به کار بردن اسم و جمله هایی از قبیل مریض و تو مریض هستی و تو کل خانوادت مریض هستند پرهیز کنند.

تکرار می کنم حتی اگر می دانید همسرتان به دارو نیاز دارد!

همیشه در مقابل جمله ی تو مریض هستی و تو به دارو نیاز داری، یک  گارد سفت و سختی وجود دارد و طبیعی هم هست چون بد بیان می شود.

اجازه بدهید زوج درمانگر به این نتیجه می رسند و اگر لازم باشد همسر شما را به روانپزشک ارجاع می دهند.

یادداشت کردن

در ادامه بحث 4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران توجه شما را به نکته ی دوم جلب می کنم .

زمانی که شما و همسرتان به مرکز مشاوره و زوج درمانگر مراجعه می کنید یا برای رسیدگی به اختلاف نظر مراجعه می کنید یا برای رسیدگی به مشاجره و بحثهای شدیدی که داشته اید.

در هر دو مورد احتمال اینکه صحبت یکدیگر را مرتب قطع کنید زیاد است.

پس حتما یا قلم و کاغذ همراهتان باشد یا از مشاور و مسئول کلینیک بخواهید.

چرا باید قلم و کاغذ داشته باشید؟

اگر بحث شما و همسرتان به شدت عصبی شده باشد ممکن است مرتب صحبت همدیگر را قطع کنید و غالبا همسران لابلای صحبتهای نفر مقابل شان می گویند اگر الان جواب ندهم فراموش می کنم!

پس بهترین کار، یادداشت کردن است.

به این طریق نـه نکات بحث همسرتان را فراموش می کنید و نه وسط صحبت او می پرید و در نتیجه او هم عصبی نمی شود و از زمانی که نزد مشاور زوج درمانگر هستید بیشتر بهره می برید.

از متهم کردن بپرهیزید!

نکته ی سوم از مجموعه بحث 4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران توصیه ی زوج درمانگر به این نکته است که سعی کنید همسرتان را متهم نکنید، بلکه اگر از چیزی یا رفتاری ناراحت هستید ، نارضایتی را اعلام کنید.

متهم کردن و حمله ی مستقیم، او را به جای توجه به مشکلش که شما را آزار داده به دفاع می برد.

 در بحث کردن جلو مشاور و حتی مشاجره با همسر در منزل سعی نکنید درباره ی مشکلش سند و مدرک پیدا کنید مثلا بگویید می خوای زنگ بزنم به فامیلت ببینی چند نفر از دستت شاکی هستند… می خوای بریم از فلانی بپرسیم…

نیازی به این کار نیست زیرا زمانی که جلو مشاور بحث می کنید تمام مشکلات احتمالی توسط مشاور و زوج درمانگر تشخیص داده می شود.

از بچه ها به عنوان تهدید استفاده نکنید!

در انتهای بحث 4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران ، همسرتان را تهدید نکنید که اگه به این شرایط ادامه دهد بچه ها از او متنفر خواهند شد و همین الان هم بچه ها او را نمی خواهند.

مراجعه به مرکز مشاوره خانواده

در خاتمه ی بحث 4نکته مهم در کنترل مشاجره همسران توصیه می کنم اگر به هر علت قادر به کنترل تنش های عصبی خود نیستید و مرتب با همسرتان بحث می کنید حتما از مشاور زوج درمانگر در مراکز مشاوره کمک بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *