1ویران کننده زندگی مشترک

1ویران کننده زندگی مشترک

1ویران کننده زندگی مشترک

در ادامه بحث مشکلات همسران قصد داریم در این مقاله در مورد 1ویران کننده زندگی مشترک صحبت کنیم.

همچنان فراموش نکنید که مطالب ما بر اساس مشکلات مراجعان مرکز مشاوره خانواده می باشد و تلاش می کنیم از درج مطالب کتابی خودداری کنیم.

در واقع هدف انتقال نوع مشکلات و تجربه هاست که بلکه برای کسانی که قصد ازدواج دارند کمک کند تا این مشکلات رایج دامن گیرشان نشود.

یکی دیگر از مهمترین مشکلات زندگی همسران که تحت عنوان 1ویران کننده زندگی مشترک یاد کردیم بحث اولویتها در زندگی مشترک است.

کدام شرایط زندگی یا آدمها برای مان در اولویت هستند؟

پدر؟ مادر؟ خواهر؟ برادر؟ دوستان؟ همکاران؟ و حتی موضوع جنسیت دوستان و همکاران!

همه می دانیم که با ازدواج اولویتها در زندگی تغییر می کند و از خانواده و دوست و همکار به همسر جابجا می شود.

نه به معنی قطع کامل روابط و نه به معنی صرف کامل وقت با دیگران به جای همسر

شاید اگر کسی که این مطلب را می خواند قصد ازدواج را داشته باشد و سنش کم باشد، با خود بگوید من دور همه را خط می گیریم و به زندگی با همسر می پردازم.

مشکلات ازدواج در سن کم

در رابطه با 1ویران کننده زندگی مشترک ، یکی از مشکلات ازدواج در سن کم به طور رایج در پرونده های مرکز مشاوره این بوده که پس از چند سالی که از ازدواج می گذرد، به خصوص در مردها، تازه یاد این می افتند که دوستانی داشته اند و از آنها غافل شده اند.

حالا می خواهند برای دوستان و دیگران وقت بگذارند! یا جبران کنند و با دوستان خود بیرون بروند تا جایی که یک هفته کوه بروند و باز هم تکرار چنین گشت و گذارهایی، به نحوی که تکرار آن این حق را به همسر می دهد که از دست شوهرش شاکی باشد.

یا اینکه می بینیم چنان یکی از همسران خود را وابسته خواهر یا برادرش یا حتی مادر نشان می دهد که آنها اگر لب تر کنند، خودشان را به نزد آنها می رساند و هر کاری انجام می دهد.

خواهر کوچیکه لب تر کند، برایش گوشی می خرد!

بعد خانمها شاکی هستند که وقتی می گویم بریم بیرون خرید یا قدمی بزنیم، جواب می دهند که:

الان حوصله ندارم… الان زوده… بذار یه روز دیگه و… 

در چنین مواقعی، همسری که چنین جوابهایی می شنود، شاکی می شود و درست است.

در اینجا صرفا صحبت پیرامون همین مثالهاست اما توجه شما را به ادامه مطلب جلب می کنم.

وابستگی را با سبک زندگی اشتباه نگیرید

در ادامه بحث 1ویران کننده زندگی مشترک ، گاهی شما با کسی وارد رابطه می شوید که سبک زندگی اش نه وابستگی ایجاب می کند تعاملش با خانواده بیشتر باشد.

مثلا با کسی وارد رابطه شده اید که با پدرش زندگی می کند و او سنش بالاست کسی هم نیست مراقبش باشد در اینجا خواسته و ناخواسته شرایط به گونه ای است که باید به این پدر سر زد و ارتباط داشت.

اما در همین مثال اگر کسی از منزل پدر خارج شود و بیاید نزد همسرش ولی همه عذاب وجدانش این دوری تا یکی دو روز آینده باشد، این شخص در استقلال و جدایی، مشکل دارد.

یعنی به جای اینکه با همسرش شاد باشد و زندگی خودش را داشته باشد همش فکر می کند از دیروز پدرش را ندیده، زودتر سفر را تمام کند به پدرش سر بزند و این گونه احساسها و دغدغه ها که مانع از تشکیل زندگی مشترک می شود، این آسیب است.

اما همانطور که گفتم سبک زندگی برخی به گونه ای است که باید در ارتباط مستمر باشند مثل نگهداری از پدر و مادر سالمند

و گاهی پسر خانواده پس از سر زدن به پدر، می تواند زندگی مستقل خود را داشته باشد بدون احساس گناه و وابستگی، این ایرادی ندارد

و این موضوع با بحث این مقاله فرق می کند مهم این است که شخصی که قصد ازدواج را دارد بتواند با چنین شرایطی خودش را وفق دهد.

مراجعه به مرکز مشاوره خانواده

پس از مطالعه ی مطلب 1ویران کننده زندگی مشترک ، توصیه می شود چنین افرادی حتما باید قبل از ازدواج به مراکز مشاوره خانواده رجوع کنند و مشورت بگیرند در مورد ورود به رابطه با شخصی و مدیریت این مشکلات احتمالی

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *